Nicola Forni

Ασφαλή παράδοση στον χώρο σας με μεταφορική!

Στην εταιρεία Nicola Forni, η δέσμευσή μας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας αποδεικνύεται μέσα από την εγγύηση που προσφέρουμε για τους επαγγελματικούς μας φούρνους ξύλου και αερίου. Είμαστε υπερήφανοι που κατασκευάζουμε φούρνους μικτής χρήσης ξύλου και αερίου, που είναι ιδανικοί για πιτσαρίες και εστιατόρια, παρέχοντας τεράστια οικονομία και κορυφαία ποιότητα.

Όλοι οι φούρνοι μας είναι πιστοποιημένοι με CE, εξασφαλίζοντας ότι πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εγγύηση καυστήρα διάρκειας δύο ετών.

Η εγγύηση καυστήρα της Nicola Forni καλύπτει όλες τις αναγκαίες επιδιορθώσεις ή αντικαταστάσεις για δύο ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τον καυστήρα του φούρνου σας, δεσμευόμαστε να αντικαταστήσουμε άμεσα το πρόβλημα!  Αυτό διασφαλίζει ότι η λειτουργία της επιχείρησής σας δεν θα διακοπεί και θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη των φούρνων μας χωρίς καθυστερήσεις.

Η Nicola Forni είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Εμπιστευτείτε τους φούρνους μας για την υψηλή τους απόδοση και την ανθεκτικότητά τους, και απολαύστε την ηρεμία που προσφέρει η εξαιρετική εγγύησή μας.

Shopping cart close